Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > נקניקיות מוקפצות יוצא פצץ קרדיט לי!

15/07/2012 01:39:05 never
למנה אישית
לוקחים כמה נקניקיות שיגרמו לך להרגיש מלא -1

חותחים לעיגולים דקים בעובי 0.5-פחות מ1 ס"מ
לוקחים בצל קטן\בינוני חותכים ממש קוביות ממש קטנות (אפשר בבלנדר)מוסיפים קצת שמן ומקפיצים שהמחבת חמה
כשהבצל מתחיל להיות רך + מקבל צבע אפשר לזרוק את הנקניקיות הפרוסות למחבת עם קצת פטרוזיליה ותבלינים אפשר כרכום , פפריקה ותבלין לשווארמה של שופרסל חובה!
מקפיצים הרבה הרבה עד שהנקניקיות נראות עשויות . ובתאבון!

(את הנקניקיות אני מוציא מהמקפיא אל המקרר 1-2 לפני שאני מכין )

תאבון !!!
15/07/2012 01:46:14 Lance
הנה שיטה יותר טובה,

1. מוציאים נקנקיות מהמקפיא
2. דקה במיקרוגל
3. טועמים וזורקים לפח
4. מדברים עם אייסמניאק וזוכים לאכול נקנקיות טובות באמת
15/07/2012 01:50:43 profess0r
ice_maniac מכין נקנקיות ?
15/07/2012 01:52:41 never
אז לך למניאק
מה אתה רוצה שאני יגיד לך ? אני נתתי שיטה .
ואיך בדיוק אתה יכול להגיד שהשיטה יותר טובה עם לא ניסית את השיטה שלי?
יום טוב[ההודעה נערכה על-ידי never ב-15/07/2012 01:53:19]
15/07/2012 01:56:07 Lance
צוחקים איתך לעזאזל, אי אפשר לדבר על נקנקיות בלי להזכיר את אלו שאייסמניאק מכין, לא עוברים על סדר היום.

פרופסור - כן, ואני חייב לציין שיוצאות מעולה שלא לדבר על כך שהן יותר טעימות מתעשיתיות ואתה יודע מה נכנס לתוכן, לא החרא המעובד שמוכרים לנו.
15/07/2012 01:59:32 never
בחרא המעובד אתה צודק V
שמתי עוד מתכון שהוא באמת ללקק את האצבעות ממליץ בחום 1!!!
15/07/2012 01:59:53 profess0r
בהחלט
תשמע גם אני פעם חשבתי להכין והתענינתי בזה אבל הבנתי שזה הרבה טרחה ואני עצלן, קודם להשיג עטיפות, נגיד עטיפות קולגן ותלוי בבשר צריך גם מכשיר לדחיסה כי הבנתי שלא כל בשר אפשר לדחוס בצורה נוחה ועזוב, זה סיפור שלם.
ice_maniac כמה זמן לוקח לך להכין אותם ? הבנתי שזה תהליך שלוקח לא קצת זמן
15/07/2012 03:33:32 ice_maniac
קודם כל תודה על המחמאות!.
להכין אותם זה באמת לוקח זמן, אם היה לי כלים וזמן הייתי בונה מכשיר שעובד כמו פרס שדוחס בוכנה ואז מוציא אותה לצינור דק זה היה מקצר לי זמן רב.
ההכנה כוללת את התיבול, אני מערבב את הבשרים, מתבל, ומתקן תיבולים כי אני לא עובד לפי כמויות, מכין את הקציצה על המחבת ללא שמן וטועם, התיקונים לפעמים עדינים וצריך לשים לב איזה תבלין יותר להדגיש מבין השאר, לאחר מכן המילוי עצמו כשלעצמו לוקח המון זמן, אם יש עוד זוג ידיים זה לוקח בסביבו השעתיים-שלוש להכין 4.5 קילו בערך, בדומה לפירוטכניקה זה הציוד שמקצר תהליכים.
במידה ומנסים להכין נקניקיות עוף זה אפילו יותר קשה כי חזה טחון הוא כמו דבק, וצריך להכניס אותו להקפאה כדי שיהיה כמו ’’ברד’’ ויהיה קל יותר לדחוס אבל עדיין זה קשה
15/07/2012 11:14:56 ZxoR
פרופסור, תבוא למפגשים תזכה לטעום :)...
15/07/2012 23:39:01 profess0r
אני מקווה שאני אוכל מתישהו
שלוש שעות ? המון. באיזה מעטפות אתה משתמש ?
15/07/2012 23:41:48 ice_maniac
קולגן בקר
ומעיים של כבש
15/07/2012 23:44:43 Lance
אם אני זוכר נכון כבר יצא לי לשאול אותך אבל אני לא זוכר את התשובה, כמה עולות העטיפות ?
16/07/2012 00:22:41 ice_maniac
22usd for 200ft
16/07/2012 00:26:28 Lance
כלומר כמעט שקל וחצי למטר. נשמע סביר, אין לי מושג כמה זה אמור לעלות.
16/07/2012 00:53:13 ice_maniac
אני לא מפעל וזה לא נועד לשם חיסכון בכסף, אני מעדיף לאכול דברים שאני מכין ולא זבל תעשייתי. (במיוחד בישראל)
16/07/2012 06:25:41 profess0r
האמת היא שגם אני נטשתי את הנקנקיות הרגילות שקונים בסופרים לטובת נקנקיות ממעדניות רוסיות לדוגמא שיש שם לפעמים באמת נקנקיות טובות ועשויות מבשר נורמלי לעומת הציפורנים הטחונות שאנחנו אוכלים בדרך כלל.
ממליץ לכל מי שלא שומר על כשרות לנצל את ההזדמנות ולטעום.
05/08/2012 23:15:04 AVISTINKY
אייסמניאק הגבר מכין נקניקיות פגז.
אייסמניאק אני אוהב אותך! תכין כמה קילו בצק לפיתות ונקניקיות מרגז+עוף ובקר לעוד שבועיים [=
05/08/2012 23:16:57 Lance
:אייסמניאק הגבר מכין נקניקיות פגז.
אייסמניאק אני אוהב אותך! תכין כמה קילו בצק לפיתות ונקניקיות מרגז+עוף ובקר לעוד שבועיים [=

זה^
06/08/2012 00:00:02 ZxoR
איזה גבר ice_maniac, הא אבישי?
06/08/2012 01:14:24 AVISTINKY
:איזה גבר ice_maniac, הא אבישי?

אחד ה-גברים אחי
06/08/2012 07:47:11 ice_maniac
איזה נשמות אתם אני מסתכל על מה שכתבתם מעביר קדימה ושוב אחורה עם דמעת התרגשות.
06/08/2012 08:06:45 Lance
השירות שלנו עולה כסף, אנחנו יותר מנשמח לקבל תרומה צנועה.
06/08/2012 08:50:26 AVISTINKY
3>
עמודים: 1