300 גרם שוקולד 150 גרם חמאה 4 ביצים 50 גרם קמח מנופה
להמיס שוקולד חמאה לטרוף 4 ביצים ולתערובת הביצים למזוג לאט לאט את השוקולד המומס להכניס את הקמח לקפל בעדינות להכניס לתבנית לקצוץ חשיש לחתיכות קטנות ולתנור 45 דקות 170 מעלות
מומלץ עם תמצית של גת וחלב חם ושוקו עם סוכר בחורף
12/09/2011 13:30:11
kivzy
חחחחחחחחחח תאמת כבר נתנו את זה פעם...
12/09/2011 15:10:18
שמעיה-לוי
לא ראיתי תשלח איפה רשמו ...
12/09/2011 15:12:11
שמעיה-לוי
ואפשר להחליף את זה בזרעים של כל צמח פסיכואקטיבי כמובן :)
עמודים:
1