Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > המבורגר

10/08/2011 19:07:03 AL-GATO
חברה אני צריך עזרה.

אני עושה על האש בדגש על המבורגרים.

העניין הוא שאני לא רוצה רוצה כאלה קנויים. אלא כאלה כמו שיש בהמבורגריות.

עבים,נוטפי רוטב,עסיסיים. {אממ בא לי עכשיו אחד}

עכשיו הבנתי שאפשר להכין בבית באמצעות שילוב של 2 סוגי בשר טחון {רזה ושמן}

אבל מה לגבי כל השאר?

למשל בחלק מהמתכונים כתוב שצריך להשתמש בביצה ופרורי לחם בשביל לאגד,לעומת זאת באחרים כתוב שעדיף בלי,כי זה לא טוב {למה?! הורס את הטעם?}

אז בכל מקרה,למישהו יש מתכון בדוק וטוב?
10/08/2011 19:21:21 quest
אני קונה המבורגרים מהקצב.
הוא מערבב כמו שאמרת בשר שמן ורזה עם מעט תיבול.
הכל בשר נקי וטהור, ללא שום "ניפוחים".

יש לו פראס קטן שהוא דוחס את ההמבורגרים בתבנית כדי שלא יתפרקו. (נראה כמו מה שדוחס את האבש"ש לפלטות להדיפה...)

בכל מקרה - בשר נקי! ואם אין איך לדחוס אז אני מניח שתוסיף ביצה שתדביק הכל
10/08/2011 19:37:50 קמפטי
בשר כבש טחון עם בשר עוף טחון
תתבל כמון כורכום פפריקה הרבה שום בצל מגורר בפומפיה שתסחט ממנו את הנוזלים
תקציף ביצה אחת שתדביק הכל ותוסיף קצת פירורי לחם שיספוג את הנוזלים כי יהיו הרבה
תשים פלפל שחור מלח צ’ילי חריף קצת גריל בשר וגריל עוף
תעשה אותם קצת עבים כי הם מאבדים מהנפח בצלייה
ויש לך המבורגים הכי טעימים שיש ...
מניסיון אני מבשל כבר הרבה שנים והם טובים :)
10/08/2011 20:08:19 AL-GATO
תודה.

קווסט,לפי מה שהבנתי דחיסה פוגעת באווריריות,ולכן צריך לשים בתבנית עגולה ממש בעדינות.

נראה לי שאני באמת אלך לקצב ואבקש פשוט תערובת מוכנה.

יש לכם מושגים אולי לגבי מחירים?
כמה זה סביר לקילו תערובת?[ההודעה נערכה על-ידי AL-GATO ב-10/08/2011 20:09:32]
10/08/2011 21:05:16 קמפטי
הכי קל ופשוט תעשה לבד מה הבעייה יותר קל ממה שרשמתי לך ?
חוץ מזה שהכי כיף להכין לבד ...
בגלל שטרחת אז זה יהיה לך גם יותר טעים ! מילה .
10/08/2011 21:06:07 קמפטי
אהה וצאו מהסרט אוכל זה לא פירוטכניקה
תכין את זה בסבבה בלי ללחוץ בלי כלום למה אתה תקבל גוש בשר כבד והוא לא יהיה עסיסי בכלל וספק אם מבושל
10/08/2011 23:35:31 devil kide
לך על עיקרון הנסיון והטעיה.
11/08/2011 14:00:04 AL-GATO
אין לי זמן ו\או כסף לזה. אני צריך משהו טוב ובדוק.
11/08/2011 14:12:18 קמפטי
תקנה קפואים הכי זול ומהיר בשבילך
16/08/2011 19:25:27 ice_maniac
אני בעצמי הייתי קצב, הטעם של ההמבורגרים הוא השומן תלך לקצב תגיד לו שאתה רוצה בשר טחון + שומן ושיעשה לך 2 טחינות.
תראה כמה שומן אתה רוצה (לא יותר מדיי נניח לחצי קילו בשר טחון שים עד 100 גרם אני שם בערך 70 גרם.
קח לחצי קילו בערך 2 כפות רגילות קמח, ביצה אחת קצת מלח פלפל שחור ותלוש טוב, בכללי אפשר לוותר על קמח וביצה אבל אתה צריך ממש ללוש טוב וזה יהיה לך דביק תשטח עם היד.

אפשר להוסיף בצל או שום אבל לא נהוג לשים בהמבורגר אלא בקציצות (קבבים) שמים קצת אבקת שום/ בצל טחון אם אתה מוסיף קצת בצל טחון תדאג לסחוט לו את הנוזלים לאחר הטחינה שלו כי הוא מוציא הרבה נוזלים והוא יהרוס לך את התערובת
עמודים: 1