3 בצלים בינוניים קצוצים דק
שקית נענע מהדרין בלי חרקים ( צריך לשטוף בכל מקרה )
3 לימונים בינוניים
שמן זית 15 כפות
קוצצים את הנענע דק במעבד מזון עם הבצל
מוסיפים את השמן זית מלח פלפל כמון כורכום פפריקה לפי הטעם
כל אחד פחות או יותר מה שהוא אוהב
מערבבים את התערובת היטב עם המיץ לימון סחוט
את הבשר חותכים לחתיכות 3 4 ס"מ אפשר יותר גדולים מי שרוצה
ומוסיפים חצי כוס מים
שעה על 220 -250 סגור בנייר כסף יוצא דלוקס
מתכון שלי אישי ויוצא פצצה !
מומלץ לאכול עם פירה בצד .