Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > מתכון שלי

03/08/2011 11:04:38 קמפטי
לכמות של 700 גרם שאוורמה הודו נקבה
3 בצלים בינוניים קצוצים דק
שקית נענע מהדרין בלי חרקים ( צריך לשטוף בכל מקרה )
3 לימונים בינוניים
שמן זית 15 כפות


קוצצים את הנענע דק במעבד מזון עם הבצל
מוסיפים את השמן זית מלח פלפל כמון כורכום פפריקה לפי הטעם
כל אחד פחות או יותר מה שהוא אוהב
מערבבים את התערובת היטב עם המיץ לימון סחוט
את הבשר חותכים לחתיכות 3 4 ס"מ אפשר יותר גדולים מי שרוצה
ומוסיפים חצי כוס מים
שעה על 220 -250 סגור בנייר כסף יוצא דלוקס
מתכון שלי אישי ויוצא פצצה !
מומלץ לאכול עם פירה בצד .
03/08/2011 12:22:37 LickeR Pik]eR
נשמע טעים !!! נגיד לאמא
18/04/2012 16:48:27 boman
אמא שלי עושה את זה על האש כמו מוקפץ
קודם את הבצל 5 דקות שיהיה רך ואז בשר וכ’ו אחרי 20 -30 דקות מוכן כזה טעיםם בלי למווותתתתתתת גרררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
24/05/2012 16:33:14 שמעון
למה למות קיבלת מתכון טעים עכשו תחיה חחח
24/05/2012 17:35:02 profess0r
חחחחחחחחחחח מצחיק אתה
עמודים: 1