Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > צ’יפס משופר ואיכותי(:

16/11/2009 18:03:05 500SW
ציטוט מאתר אחר
"הפטנט שלי לצ’יפסים אגדיים הוא להשרות אותם למשך כחצי שעה בקערה עם מים קרים ומלח. הצ’יפס סופג את המליחות מראש, ובטיגון הוא הופך להיות פריך מאד. לעיבוי המעטפת והוספת פריכות אפשר לעשות כך: להכניס לשקית ניילון גדולה כף אחת או שתיים של קמח עם קצת מלח. לסנן את הצ’יפסים ממי המלח בהם היו שרויים, לנגב אותם היטב במגבת מטבח נקייה, להכניס בכל פעם כמות של צ’יפס לשקית הניילון, לנפח אותה כמו בלון, לשקשק ולנער. שכבה דקה של קמח תצפה את פני הצ’יפס, ותיתן לו קליפה פריכה בעת הטיגון."
אפשר במקום שקית ניילון פשוט להכניס אותם לקעה אם קמח ומלח ולערבב ככה עד שכולם מצופים ואז להכניס לשמן.
תגידו איך היה(:
07/03/2011 22:42:35 ormageda
כמה השקעה בצ’יפס... עדיף לאכול במסעדה טובה (בבית גם טפוגן עושה את העבודה...)
30/03/2011 01:12:35 מצליח
אתה מדבר שטויות !!
כל הכבוד לך זה נשמע סוף הדרך אחי, אני הייתי עושה פעם משהו דומה לפוטטו של מקדונלדס עם המיקרו.
אם אתה אומר להשרות עם מלח חצי שעה ולשים קמח אני אנסה זה נשמע סוף אחי.

[ההודעה נערכה על-ידי devil kide ב-30/03/2011 21:19:00]
30/03/2011 21:19:24 devil kide
ציטוט:אתה מדבר שטויות !!
כל הכבוד לך זה נשמע סוף הדרך אחי, אני הייתי עושה פעם משהו דומה לפוטטו של מקדונלדס עם המיקרו.
אם אתה אומר להשרות עם מלח חצי שעה ולשים קמח אני אנסה זה נשמע סוף אחי.



[ההודעה נערכה על-ידי devil kide ב-30/03/2011 21:19:00]

מצליח מעולה שאתה מתעניין, אבל נו באמת...
01/08/2011 22:12:25 new
נשמע טוב ננסה =]
03/08/2011 11:06:24 קמפטי
צ’יפס מושלם ...

תחתכו את הצ’יפס לסנטימיטר וחצי עובי תנו לו טיגון של 15 דקות על אש נמוכה שיתבשל מבפנים
ועוד 5 דקות שיזהיב
לא צריך קמח ולא כלום יוצא מושלם
תנסו ותראו
עמודים: 1