Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > מתכונים למנות קרב

15/09/2009 15:08:26 Admin
ירדתם לשטח, קיבלתם מנת קרב וכיכר לחם. מה תעשו איתה, איך תאכלו אותה? שתפו אותנו במתכונים שלכם למנות קרב..

המתכון הראשון שלי הוא סנדביצ’ שוקולד פצפוצים:
לוקחים פרוסה, מורחים אותה בשכבה דקה של כמוקולד (ממרח קקאו), ומפזרים מעל מעט בוטנים.
אני אוהב לקפל את הפרוסה ל2 -פחות משמין ועדיין יש תחושה של שובע, הרוב מעדיפים לשים מעל עוד פרוסה. לבחירתכם. בתאבון
16/09/2009 03:22:22 kivzy
אני יעדכן עוד חודשים :)
נוב 09 עייפים
18/09/2009 03:22:41 cp77fk4r
חח אחלה אשכול.
אני זוכר שהיינו עושים דברים נחמדים, דבר ראשון- לוקחים את השקית זבל שיש שם, פורסים אותה ועליה מפרזים את הבוטנים, שופכים קצת מים מהמימייה ומפזרים סוכר, שים את זה בשמש איזה כמה דקות (בבקעה מספיק אפילו כמה שניות) ויש לכם אחלה מנה אחרונה.

בינתיים, עושים ארבע חורים יחסית גדולים בקופסאות של הטונה (בכל קופסא ארבע חורים ברווחים של 90 מעלות בין חור לחור), פותחים את הנשק, מעבירים פלנלית על המכלול ואת הפלאנלית מכניסים לחורים ככה שבערך חצי זרת של פלאנלית בתוך הטונה, מדלקים את הפלאנליות וכשהם יכבו הטונה תהיה מבושלת ובלי שמן- אז זה היה מעדן.

ממ.. אחד אצלנו היה מפזר את הפטל על הממרח שוקולד והיה מוסיף בוטנים, לא בדקתי איך זה, אבל הוא אמר שזה אחלה (לא מומלץ לנסות).

זה מה שאני זוכר :)

נוב 09? וואי, מתי הספקתם להתגייס? P:[ההודעה נערכה על-ידי cp77fk4r ב-18/09/2009 03:24:51]
18/09/2009 08:43:31 popi1955
את הקטע של הטונה יש יותר טוב
פותחים את הטונה לגמרי, בלי המכסה, לוקחים 5 דפי נייר טואלט, מקפלים אותם ודוחפים בזהירות על השמן, שיספג טוב (אם תדחפו באגרסיביות יעוף עליכם שמן טונה :S)
מדליקים את הנייר טואלט מ4 קצוות, לשים במקום בלי רוח, ולחקות שיגמר האש, הטונה יוצאת חמה אש, מבושלת יפה מלמעלה, עם טעם מדהים, ואל תדאגו בקשר להורדת נייר הטואלט, פשוט שולפים אותו, הוא לא נדבק לטונה בכלל, הפעם האחרונה שעשיתי היה היום, לפני 3 וחצי שעעות D:, היינו באיזה נהר שפכים מסריח של מקורות מנסים לדוג, היה בן זונה
29/11/2009 02:50:44 Gman
עיקרית:
טונה מטוגנת וסטייק לוף מטוגן ?
לוקחים שלושה כופסאות של טונה פתוחות חלקית (משמע פתוחות עד החצי ומרימים מעט את המכסה)
לוקחים מעטש שמן מהטונה ובוזקים על הלוף בתוך הקופסה שלו כאשר פותחים את הקופסא משני הצדדים
את הטונה שמים בתוך בוסטר מדליקים בעזרת נייר טוואלט ועל זה מניחים את הלוף
מניחים במקום שאינו חשוף לרוח תוך 20 דקות עד חצי שעה מוכן ללק את האצבעות

קינוח:
ממרח צפצפוצים ?
לוקחים את הממרח ומורחים שכבה נדיבה על פרוסת הלחם ועליה פצפוצים של חלבה שומשין

שיהיה בתיאבון
עמודים: 1