ברוקולי קפוא (סנפרוסט)
חמאה
פירורי לחם
כלים:
מקור חום (אש/פלטת חימום)
מסננת (כזו של מטבח)
בשלו את הברוקולי כרגיל (אני לא זוכר בדיוק כמה זמן, אני אערוך)
עד שאתם רואים שכבר אפשר לאכול אותו (רך כזה).
אחרי שסיימתם לבשל, סננו את הברוקולי מהמים (שימו לכמה דקות במסננת).
בזמן שאתם מסננים, שימו מחבת על האש, שימו ריבוע חמאה (עדיף חמאה ולא מרגרינה/מזולה).
אחרי שהברוקולי היה על המסננת לכמה דקות, והחמאה נמסה...
שימו את הברוקולי על המחבת.
לאחר כמה דקות של טיגון (לערבב כל הזמן) שיפחו פירורי לחם (כמה שאתם רוצים, לפי הטעם).
אין ממש סימן מתי זה מוכן, זה תלוי מאוד בכמות.
אז תטעמו חתיכה אחת. ותראו אם זה כבר עשוי טוב.
*זה לא צריך להיות קריספי, מטגנים בשביל שהברוקולי יספוק את החמאה ויהיה לו מרקם עשיר.
*שפירורי הלחם לא יישרפו, אנחנו לא רוצים אוכל שחור.
*חמאה ופירורי לחם שימו לפי הצורך, ולפי הטעם.
מנסיון, זאת מנה מאוד מאוד טעימה, אני אולי אצלם את עצמי מכין את זה ואעלה.
בהצלחה