מצרכים:
פיתה(עדיף חומה)
אבוקדו
לימון
פטרוזיליה
מלפפון
חסה
1. חותכים למעלה את הפיתה כדי שיהיה אפשר למלא אותה
2. חותכים את האבוקדו ל 2 ומוציאים את כולו
3. סוחטים קצת לימון על האבוקדו ואז מועכים עם מזלג עד שיש ממרח אבוקדו
4. לוקחים כמה גבעולי פטרוזיליה, מורידים להם את הרגלים וקוצצים כמה שיותר דק ומוסיפים לאבוקדו
5. מכניסים את הממרח פטרוזיליה אבוקדו לתוך הפיתה
6. שוטפים ומקלפים מלפפון מכל חומרי הריסוס שיש עליו.
7. חותכים אותו באמצע לאורך ואז מגלגלים אותו לצד ואז שוב חותכים לאורך כדי שיהיו 4 רבעי מלפפון. לוקחים כל רבע וחותכים אותו לאורך כדי שיהיו 8 שמיניות מלפפון. לוקחים את כל המלפפונים ואז חותכים אותם ביחד באמצע לרוחב.
8. דוחפים לפיתה חסה ואז דוחפים לפיתה כמה חתיכות מלפפון(את מה שנשאר אפשר לאכול סתם בצד).