אז ככה הרגע סיימתי לשתות 6 בקבוקים של בירה והגעתי למסכנות...
הבירות ששתי הן : ביימיש (סטאוט) , גינס (סטאוט) ,מרפ’יס (Ale)הוגרדן הפרי האסור (Ale), גורדן פיינס גולד (Extra Ale 10%)
אז ככה
1. ביימיש
2.הוגרדן
3.גינס
4.גורדון
5.מרפ’יס
ביימיש היא בירה סטאוט סמיכה טעמה מר אך טעים ביותר קשה מאוד להשגה בארץ ואף נדירה לי יש קומבינות ...
הוגרדן גם לא כל כך קל להשיג בתקופה האחרונה אך היא בירה אייל מצויינת טעמה עשיר ופירותי במקצת
3. גינס בירה סטאוט נפוצה מאוד בישראל אך יש להקפיד על מזיגתה בדיוק כמו עם הביימיש כמובן שלבירה גינס מהחבית יש טעם עשיר ואכותי יותר אך למרבים לשתות מבקבוק יש הוראות :
יש למזוג לתוך כוס בירה 330L ג מיוחדת לבירות כזאת שמתחילה מצר והופכת לעבה.
את המזיגה יש לבצע באופן הבא :
יש למזוג שני שליש של הכוס במזיגה איטית בזווית של 45 מעלות לאחר מכן יש להמתין דקה ו 26 שניות לאחר מכן למזוג את שאר התכולה במזיגה איטית בזווית של 90 מעלות (למפגרים ישר) ככה שיצא לכם קצף באורך סנטימטר למעלה וגוף שחור ויפה למטה =P
.4 גורדון היא בירה בעלת 10 אחוז אלכוהול מכן רצוי לשתות אותה בעיקר בימים קרים בשל הכבדות שבה.
הבירה עצמה בעלת טעם מתקתק.
5. מרפ’יס תמזוגו איך שאתם רוצים כמו בירה רגילה סתם דרעק :>
ולא להגיב כמו שכחת להוסיף הייניקן או קרלסברג למה זה לא בירות אפילו בושה וחרפה גועל נפש.
[ההודעה נערכה על-ידי kahane ב-08/11/2007 22:21:31][ההודעה נערכה על-ידי kahane ב-08/11/2007 22:23:26]