Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > ספגטי

24/04/2007 01:00:19 haritzik
אוף הכנתי ספגטי ויצא ממש מגעיייייל....
הכל יצא דביקי ודוחה..מה יכול להיות עשיתי לא בסדר??
(אולי תשים את הטופיק הזה בדביק ;-) )
24/04/2007 18:10:01 The-Chef
חחחחח עליתי עליך רוצה קרדיטים!

מה עשית?

שתפת את הספגטי אחרי הבישול במים קרים ?
24/04/2007 21:38:11 haritzik
ממ..לא שטפתי אותו, יש מצב שזאת הבעיה..??
וקרדיט על מה?
24/04/2007 22:48:36 The-Chef
זאת אכן הבעיה
ספגטי שלא נשטף במים קרים אחרי תום הבישול לאחר פחות מעשר דקות ידבק אחד לשני
01/05/2007 20:48:32 AL-GATO
או שמראש בישלת יותר מדי,או כמו שהשף אמר-בישלת טוב,אבל לאחר סיום הבישול הספגטי ממשיך "להבשל" מהחום העצמי שלו,לכן צריך לשטוף במים קרים. אחרת זה נדבק-כמו שאתה יודע ;)
01/06/2007 23:58:03 ice_maniac
ז"א שאת הרוטב אני שם אחרי זה יעני מבשל שוטף ואז שם רוטב? ותגידו יש לכם מתכונים לרטבים טובים? ואל תביאו משהו עם מוצרים שמשיגים בהזמנה מיוחדת מחו"ל
03/06/2007 16:26:14 kivzy
כן נפתלי אני איתך..
03/06/2007 16:39:14 onion
לא נכון.
03/06/2007 16:41:50 kivzy
מה לא נכון עם אתה מבשל יותר מידי הוא נדבק..
עמודים: 1