Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > קרם בווריה

13/12/2006 17:32:32 ydankner
למישהו יש מתקון ל:קרם בווריה?

תודה מרוש
23/12/2006 17:25:53 The-Chef
קרם בוואריה
מעובד עפ"י מתכונים.נט (כמויות מנוסות לקבלת מרקם מושלם)

המצרכים:

1/2 ליטר חלב
מקל וניל חצוי לאורך (מי שלא אוהב אפשר לוותר)
4 חלמונים
100-120 גרם (חצי כוס) סוכר
30 גרם ג‘לטין (לקבלת משהו ממש עמיד, מומלץ לשפוך את כל השקית)
ליטר שמנת מתוקה

הביצוע:

1) מקציפים את החלמונים עם הסוכר במיקסר עד לקבלת מרקם תפוח
2) מחממים חלב על אש קטנה ובו ממיסים את הג’טין עד לקבלת תערובת אחידה
3) לאחר השלב הקודם מוסיפים לחלב את התערובת של החלמונים לאחר זמן מה של כ20 דקות של קירור
4) מערבבים את הכל בעדינות עד לקבלת מרקם אחיד

אם רוצים בטעם שוקולד לדוגמה מוסיפים לכל העסק בשלב הזה שוקולד מומס ומקפלים בעדינות

מכאן אתה חופשי לעשות מה שתרצה לשים הכל בתבנית ולקרר, לעצב צורות ולקרר ובעצם כל מה שעולה על דעתך.
קירור של 6-8 שעות במקרר יספיק .
בתאבון
עמודים: 1