Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > פופקורן בטעמים

22/08/2006 05:00:36 Gman
טוב כולנו מכירים את הפופקורן הרגיל עם המלח שמכינים בבית עכשיו אני אשפר אותו קלות...

טוב אז נתחיל עם הפופקורן המתוק:

יש שתי וריציות של הכנת פופקורן מתוק אני אלמד את השיטה המשמינה והטעמיה
מצרכים:
חמאה
דבש
יין אדום מתוק חצי יבש

מרתיחים את כל המצרכים בייחד כאשר מתחילים עם החמאה
אחר כך מוסיפים את הדבש שכול החמאה נמסה
מוסיפים את היין בסוף ומצמצמים את הרוטב

שמים בקערה את את הפופקורן שושופכים מעל את הרוטב
ומערבבים את הכול שכך כל הפופקורן ידבק ברוטב
מקררים ומגישים

*כמה הערות שוליים לא חובה לשפוך יין לתוך זה עדיף ממים
צריך שהרטוב יהיה יותר נוזלי מהדבש
את כמות החמאה שמים ע"פ העין זה אמור להיות פחות מהדבש
אפשר להסיף סוכר ומואד מומלץ להוסיף תמצית וניל לפי הטעם


פופקורן אמיתי הגירסה האמריקאית תימנית

מצרכים:
חמאה הולנדית צהובה |ניתן למצוא בכל חור או סופר מארקט|
מלח שולחן

דרך הכנה:
ממיסים את החמאה על מחבת
שופכים בקערה עם הפופקון ומוסיפים מלח בנדיבות
מערבבים היטב
ומגישים שזה חם

*הערת שוליים למה תימני אתם שואלים? טוב כי אפשר גם להוסיף גרגירי חילבה |לא מומלץ|
ושוב כמו מקודם ע"פ העין הכול

אם גם לכם יש מתקונים של פופקורן חדשני ומהפכני אתם
מוזמנים לשלוח לנו בטלמסר ואולי אתם תזכו בחופשה בלוטרקי יוון
13/01/2007 01:36:26 t0tal0st
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גדולל!
עמודים: 1