27/07/2006 13:26:25
SNOW
טוב אז אני די בטוח שכל מי שעבר את הגיל 13 (והוא רוסי :P)ניסה \ חשב לפחות לנסות להכין וודקא לבד בכל מיקרה מישו ניסה והצליח להכין משו טוב? איזה יחסי מיים \ סוכר \ שמרים אתם עושים, איזה סוג סוכר? (סוכרוז\פרוקטוז\סורביטול\אורביטול או מה) איזה חימום עשיתם, איזה כלים וכו’ ספרו את החוויות שלכם
האאא ואם מישו מכיר את השיטה של הכנת הוודקה אם ירקות \ פירות כמו תפוחי אדמה ושיט ספרו[ההודעה נערכה על-ידי SNOW ב-27/07/2006 13:32:01]
27/07/2006 13:46:58
ורנון
הכנה ביתית של וודקה :\
תמיד חשבתי שצריך מזקקה
27/07/2006 15:33:25
sysctl
להכין וודקה? זה פשוט תלך לחנות קנה כוהל אתילי ותערבב עם מים ביחסים של 60:40!
ובאמת, אתה חייב מזקקה. רק דברים שהם פחות מ 20% אלכוהול אפשר להכין בצורה ביתית.
27/07/2006 16:10:41
quest
15%..............זה הריכוז שהשמרים מתים בו
28/07/2006 13:33:50
SNOW
ציטוט:15%..............זה הריכוז שהשמרים מתים בו =\ אתם מוזרים הכנתי פעם וודקה: סיר לחץ מלא במיים 7 כפות סוכר 8 שמרים לא ממש זוכר את הנפח של הסיר אבל הוא די גדול , עושים בו חור לוקחים צינור ברזל כמו מאבה הגזים נפלטים לצינור מקוררים והופכים לנוזל, החלק הראשון לרוב בוער כמו כוהל אח"כ לרוב לוקחים את התוצר וחוזרים על זה כמה פעמים... 1-3
28/07/2006 15:28:21
ice_maniac
כע שמעתי שכל פעם שאתם עושים את זה ריכוז האלכוהול עולה :] מה שאומר שאפשר לזקק נקי ככה..
28/07/2006 16:12:00
sysctl
ציטוט:ציטוט:15%..............זה הריכוז שהשמרים מתים בו =\ אתם מוזרים הכנתי פעם וודקה: סיר לחץ מלא במיים 7 כפות סוכר 8 שמרים לא ממש זוכר את הנפח של הסיר אבל הוא די גדול , עושים בו חור לוקחים צינור ברזל כמו מאבה הגזים נפלטים לצינור מקוררים והופכים לנוזל, החלק הראשון לרוב בוער כמו כוהל אח"כ לרוב לוקחים את התוצר וחוזרים על זה כמה פעמים... 1-3 וודקה מכינים בכלל מהתססה של תפוחי אדמה, איפה לעזעזל שמת פה תפוח אדמה?![ההודעה נערכה על-ידי sysctl ב-28/07/2006 16:14:28]
28/07/2006 17:00:22
ורנון
מה שעשיתת זה הפקה של אלכוהול.. למה אתה חושב שזה וודקה
ואיך אתה יכול לחזור על התהליך כמה פעמים אם השמרים מתים בריכוז 15% כמו שקווסט אמר
בקיצור זה שטויות אי אפשר להכין וודקה בבית
אלא אם כן יש לך מזקקה בבית
28/07/2006 18:15:52
AL-GATO
http://www.red-board.co.il/forum/topic.asp?tid=19787