Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > משהו טעים עם ספגטי..

12/06/2006 20:34:32 adir
אהלן אנשים.....
אז ככה.... אבא שלי הכין את זה לא מזמן וממש אהבתי ,אז הכנתי היום גם ויצא לפנים.

אז ככה:
קודם תכינו מקרוני פשוט במים..... פשוט תרתיחו מים עם קצת מלח ותוסיפו את המקרוני ואחרי 5-7 דקות תורידו מהאש ותסננו..
עכשיו קחו מגש מזכוכית או תבנית או מה שנראה לכם לנכון,ושימו בו את המקרוני.... תסדרו את זה קצת.
עכשיו... קחו גבינה צהובה מגורדת ותפזרו בנדיבות על הספגטי... תוסיפו גם קצת אורגנו,מלח ופלפל מי שאוהב... ותכניסו לתנור לאיזה 10 דקות על בערך 200 מעלות

תוציאו ותאכלו!!
זה ממש טעים.. מנסיון!

עוד משהו קטן שרציתי להוסיף... היום שעשיתי את זה הוספתי גם קצת גבינה לבנה בטעם בצל מטוגן... ודיי אהבתי...אז למי שיש ונראה לו שיצא טעים שיוסיף...

נ.ב
אפשר לנסות לשפר את זה..... זתומרת להוסיף גבינות וכאלה... ועוד משהו.. אפשר לשים במיקרו.... פשוט לי אין מיקרו אז לא ניסיתי אבל אני בטוח שיצא גם טעים........

בתאבון!
12/06/2006 20:38:15 The-Chef
למעשה אפשר לדעתי להשתמש בכמעט כל סוגי הגבינות ולא עולה לי לראש אחת שאי אפשר..

אפשר לקשט את המקרוני לפני הגבינה עם רסק עגבניות ביתי או קצת זיתים או קצת טבעות בצל, יוצא מעולה עם גבינה.

סחטיין על השיתןף
תמשיך כך
13/06/2006 00:27:34 adir
זיתים באמת נשמע מעולה.....חבל שלא שמתי...אבל הוספתי קצת תירס וזה ממש הוסיף... ואת האמת..... לא נראה לי שגבינה צפתית תתאים כ"כ... אבל כול אחד והטעם שלו.....
13/06/2006 01:44:26 devil kide
הכנתם פיצה על המקרוני :) .
ד"א למה שאמרת קוראים ספגטי מוקרם, יש את אותו הדבר עם תפ"א אפויים...
13/06/2006 09:03:43 AL-GATO
איי פסטה+בולגרית.
עמודים: 1