Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > הקפאה ואפיית - תפוחים!

11/06/2006 16:03:13 The-Chef
טריק ישן מבית דודה שלי להקפיא תפוחים.

כן כן להקפיא אותם.

כאשר אופים תפוחים בצורה נכונה, הם מתרככים ולעיתים מאבדים את רב המיץ.
לעומת זאת כשמקפיאים תפוחים הם מתרככים ולא מאבדים טיפה!

וקינוח קצר לסיום:

הכל תלוי במספר המנות אז אני לא אכתוב כמויות:

-תפוחים קפואים שהופשרו במלואם
-בננות ו/או תותים

לפני ההקפאה פורסים את התפוחים לפרוסות, לא עבות מדי.
התפוחים לאחר ההפשרה נראים כתפוחים אפויים, אך בעצם הם לא איבדו מצבעם או מכמות נוזליהם וכעת הם מלאי מיץ שזה פשוט משפריץ מהפה!

מסדרים להגשה:
פרוסת תפוח ועליו פרוסת הבננה או 2 פרוסות תות לא עבות מדי.
אפשר לבזוק על הכל מעט סוכר או סירופ מייפל או סירופ שוקולד
(אך בהכרח לא קצפת).

לקרר מינימום שעתיים וחצי לפני ההגשה.

בתיאבון וקיץ קריר!
11/06/2006 17:15:47 sysctl
יש לך מתכון לחתימה שלך?
13/06/2006 09:05:02 AL-GATO
תפוח קפוא =\ נשמע מוזר.. ננסה בהזדמנות
13/06/2006 11:53:00 The-Chef
זה נשמע מוזר גם לי בהתחלה אבל במצב מופשר זה משו משו
13/06/2006 21:00:31 dracula
אתה באמת טבח נהדר....
[ההודעה נערכה על-ידי The-Chef ב-13/06/2006 21:37:48]
14/06/2006 01:45:33 quest
לא אותו דבר.......אפילו לא קרוב
או שהתפוחים שלי דפוקים....בספק.

תפוח אפוי זה תפוח אפוי, ואין עליו.
14/06/2006 13:26:20 adir
תפוחים זה סאקס.....
הכי טעים טרי.... לשטוף ולאכול.... בלי להקפיא או לאפות......
14/06/2006 19:17:21 sysctl
הכי טעםי זה פאי תפוחים קר עם שמנת מתוקה מעליו -_-
15/06/2006 12:57:59 AL-GATO
אהה.. מנגו.. אממ *מזיל ריר..*
עמודים: 1