מצרכים:
פסטה מבושלת(לא בעיה להכין)
2 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום
קרטון של שמנת מתוקה(250 מ’’ל)
חצי כוס מיים
פפריקה
שמן
מלח
אגוז מוסקט-לא חובה אך מומלץ
אופן ההכנה:
שמים מעט שמן בסיר\מחבת.
שמים 2 כפות רסק עגבניות, מטגנים טיפה.
מוסיפים 2 שיני שום כתושות או חתוכות לקוביות קטנות.
מוסיפים חצי כוס מיים, מלח ופפריקה, ומשאירים על אש קטנה דקה שתיים.
מוסיפים את השמנת המתוקה ואת האגוז מוסקט, שמים על אש גבוהה ושזה רותח ומבעבע משאירים על האש עוד דקה שתיים(תלוי בסמיכות הרצויה).
מורידים מהאש ומוסיפים לפסטה המוכנה.
מומלץ לשים מלמעלה פרמזן.
בתיאבון! וחג שבועות שמח!