Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > על האש - תיבול פשוט וטעים

30/05/2006 22:44:22 The-Chef
משהו קטן שדוד שלי פיתח:

המצרכים:

1-2 בצלים (תלוי בכמות הבשר)
כמון
מלח
פלפל
חצי כוס יין לבן

הביצוע:

1) קוצצים את הבצל, רצוי לקוביות
2) מוסיפים מלח ופלפל
3) לשים את התערובת במשך חמש דקות
4) מוסיפים את הכמון ואת היין וממשיכים ללוש עוד חמש דקות
4) משרים את הבשרים לפחות חצי שעה


קל ופשוט... בתאבון!
31/05/2006 21:43:25 AL-GATO
לא יודע מה איתך =\ אני עושה בשיטת "זרוק כל מה שאתה מוצא פנימה" ותמיד יוצא טעים P:

דבש,מלח,יין,פלפל,פפריקה,אבקת מרק,אבקת שום ועוד שאר עשבי תיבול מוזרים
01/06/2006 15:42:43 chen
חח גם אני, בגלל זה אף פעם לא יוצא לי את אותו הטעם.
17/06/2006 14:16:35 dracula
נשמע טעים!!!
תודה לדודך
05/07/2006 12:54:46 אודי
נחמד..היינו צריכים לנסות את זה במפגש.
05/07/2006 12:55:27 The-Chef
לא קנו בצל!!!!
לא מלח ולא פלפל
05/07/2006 17:32:00 adir
אם אתה שואל אותי אז פלפל שחור הוא התבלין ב-ה הידיעה לעל אש.....
05/07/2006 22:17:12 The-Chef
מה הקשר?
לא שאלו אותך..
05/07/2006 22:44:42 adir
אה כן?!
לא משתף אותכם במתכון החדש שלי!
05/07/2006 22:44:50 sysctl
חחח למה לבאס

שף,
בטחנו בך ואיכזבת! בושה!
P:
05/07/2006 22:51:45 The-Chef
מה בטחנו
ידעתי שתהיה חוואה לא הכי מסודרת
אז אמרתי לעצמי עוד כשהגענו לפארק
"שיסתדרו בעצמם"...
05/07/2006 23:20:09 sysctl
חחח סתם בצחוק :)
עמודים: 1