(לקוח מהאתר של קשת)
המצרכים:
תערובת בסיסית:
1 קג’ בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל שחור טחון טרי
תוספות לתערובת הבסיסית:
1 פלפל ירוק חריף, מנוקה מחרצנים, קצוץ דק
שליש כוס פטרוזיליה
שליש כוס כוסברה
שליש כוס נענע
2-3 כפות שמן זית
שלושת רבעי כוס פיסטוקים קלופים (שאפשר לוותר עלים מי שלא אוהב)
אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים לתערובות אחידות. יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ושטוחות מעט. מכסים ומקררים שעה לפחות. (הקירור חשוב כדי למנוע את התפרקות הקציצות בזמן הצלייה על הגריל.)
צולים על גריל פחמים כשלוש- ארבע דקות מכל צד.