Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > מצה ברייט מתוקה

19/04/2006 10:33:24 sysctl
מפוררים כמה שיותר 6 מצות לתוך קערה גדולה.
מוסיפים חצי כוס חלב חם ומערבבים.
מוסיפים עוד חצי כוס מים ומערבבים.
משרים הכל 2 דקות בערך בשביל שכל הנוזלים יספגו.

עכשיו שברו ביצה לתוך קערה, תקשקשו אותה, שימו בתערובת ותערבבו.
שברו עוד ביצה, תקשקשו אותה, שימו בתערובת ותערבבו.
תוסיפו צימוקים, קינמון וסוכר דמררה לפי הטעם, מומלץ להוסיף גם כמה כפות רום או יין אדום.
עכשיו שימו על מחבת חתיכת מרגרינה גדולה, תנו לה לימוס על אש בינונית וחכו שהמחבת תתחמם.
קחו חתיכת בצק בידיים, תכינו כדור מעוך בצורה של פנקייק ושימו כמה כאלה על המחבת. כשזה מקבל צבע חום מלמטה תהפכו, וכשזה מקבל צבע חום מחדש תעבירו לצלחת(עדיף לבדוק שזה התבשל גם מבפנים קודם).
בתאבון!
[ההודעה נערכה על-ידי sysctl ב-19/04/2006 10:35:38]
20/04/2006 11:16:11 Ratinho
הגשת הצעה - שיהיה טעים לאכול.
סתם, זה ממש טעים עם גבינה.
עמודים: 1