150 גר’ גבינת רוקפור מגורדת
250 גר’ גבינת ריקוטה 5% שומן של גד
חבילת פרום עז (150גר’)
50 גר’ חמאה רכה
1 קופסאת גבינת נפוליאון עם עירית ושום
150 גר’ אגוזים קצוצים גס
הביצוע:
1) מערבבים בקערה את כל הגבינות והחמאה (מלבד האגוזים)
2) יוצרים גוש גבינה (לא להיבהל עם נוזלי)
3) מפזרים מעל הגבינה את האגוזים ויוצרים כדור גדול
4) עוטפים בנייר כסף
5) מקררים 15 דקות בפריזר
6) מניחים לעוד כ- 4 שעות במקרר
7) מעטרים את הצלחת עם ירקות חתוכים או פירות יבשים
8) מגישים עם קרקרים ויין לבן חצי יבש
[ההודעה נערכה על-ידי The-Chef ב-23/02/2006 18:08:35]