Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > הסלט שאת/ה הכי אוהב

09/01/2006 20:16:21 The-Chef
GOO
09/01/2006 20:19:56 The-Chef
אני אוהב.. :

פלפלים קלויים - מממ מעדן

המצרכים:
4 גמבות אדומות
1 כף חומץ בלסמי (שמן זית גם טוב)
250 גרם גבינה בולגרית צאן

הביצוע:
1) חוצים את הגמבות וקוליםת בתנור(אפשר גם לטגן - יותר טעים אפילו )

2) לקלוף

3) לטפטף מעט חומץ בלסמי/שמן זית על הגמבות ואת הגבינה המגורדת


הגשה הכי טעימה עם פיתות חמות...

10/01/2006 21:55:52 sysctl
לוקחים עגבנייה טרייה וגדולה, חותכים אותה לפרוסות
את הפרוסות מסדרים פרוסה על פרוסה בצורת עיגול
אח"כ לוקחים בצל ירוק גם חותכים ומפזרים בקלילות על העגבניות
לוקחים כדור מוצלה רטובה חותכים כמה פרוסות ושמים פרוסה על כל 2-3 פרוסות של עגבניות(תלוי כמה מוצרלה יש לכם)

לסיום שמים שמן זית ומלח לפי הטעם
מתאים לארוחת בוקר![ההודעה נערכה על-ידי sysctl ב-10/01/2006 21:57:49]
12/01/2006 15:45:41 The-Chef
טעים ניסתי משהו דומה ויותר מורכב
עוד מישהו?
12/01/2006 17:32:18 adir
ממ סלט מטבוחה!
להכין זה קצת בעיה כי זה המון עבודה
12/01/2006 21:39:18 The-Chef
לא נכון!
יש מטבוחה ביתית פשוטה
עגבניות נניח אתה לבד אז קח 3 אחד אתה חותך לקוביות את השאר על מיגרדת ככה גם 1 גמבה ואם תרצה 1 או 2 פלפל חריף
שמן זית טוב
לטגן קצת
להוסיף מים ולהמשיך עד לאידוי כל הנוזלים
יוצא משהו מעדן בלי חומרים שאתה לא יודע עליהם....
13/01/2006 11:10:43 adir
דבר ראשון.. אם אתה רוצה שזה יהיה טעים ולא מר אתה צריך לקלף את העגנביות ובשביל לעשות את זה אתה צריך להרתיח אותם בסיר אחרי זה לקלף ולקצוץ ואז להוסיך לגמבה שגם אותה צריך לשרוף על האש.. בקיצור זה לא פשוט כמו שאתה אומר.. ואני אומר את זה כי אבא שלי מרוקאי ועושה כול שבוע כמו שאמרתי וזה המטבוחה האורגינל!
13/01/2006 23:28:18 -Hawk-
לול אני לא אוהב מטבוחה משהו..
ואימא שלי עושה כל שבוע
שף זה באמת כמו שאדיר אמר!
סיסטל נשמע טעים רצח
לא הבנתי מה זה כדור מוצרלה
מוצרלה זה לא גבינה קשה כמו גבינה צהובה?
או שזה משהו יותר מותך?

אה המועדף עליי הממ
סלט יווני פשוט וטוב.. מוצף ברוטב אלף האיים[ההודעה נערכה על-ידי -Hawk- ב-13/01/2006 23:28:58]
14/01/2006 22:46:15 Nasti Girl
סלט חיי (עגבניות מלפפונים פילפל ירוק+אדום בצל ירוק/רגיל חטוך לקוביות קטנות)עם רוטב אלף האיים
יאממממ :]

[ההודעה נערכה על-ידי Nasti Girl ב-14/01/2006 22:46:59][ההודעה נערכה על-ידי Nasti Girl ב-14/01/2006 22:47:18]
15/01/2006 09:20:15 sysctl
יוסי
יש מוצרלה "רטובה" ומוצרלה "יבשה"

היבשה קשה כמו גבינה צהובה, יש לה יותר טעם ושמים אותה בד"כ על פיצות בסגנון אטלקי

המוצרלה הרטובה יותר רכה קונים אותה בתוך שקית/קופסא עם מים, יש לה קצת פחות טעם והיא מתאימה לסלטים וזה
16/01/2006 17:04:42 -Hawk-
יאי תודה שבדי
העשרת את ידיעותיי:]
ואפשר למצוא בסופר את זה או שצריך ללכת למעדניות נוביות?
16/01/2006 17:20:00 sysctl
כה אפשר בסופר
במחלקה חלבית
נדמה לי רק מחלבות דן מוכרות מוצרלה בקופסאות
תחפש
16/01/2006 17:30:51 silicon_wolf
סלט אוליביה רוסי שסבא שלי מכין.
כעקרון חותכים את הבאים לקוביות:
תפו"א מבושל
מלפפון חמוץ
אפונה
ביצה
נקניק מבושל
בצל
ואז לכל העסק מוסיפים 20 קילו מיונז קצת מלח ופילפל..יוצא בנזונה ולא,החומץ מהמלפפון לא הורס את הסלט אלא מוסיף לתיבול..
יאמי
18/01/2006 16:43:05 adir
נקניק מבושל?
עמודים: 1