ראשי > בישולים > הסלט שאת/ה הכי אוהב
פלפלים קלויים - מממ מעדן
המצרכים:
4 גמבות אדומות
1 כף חומץ בלסמי (שמן זית גם טוב)
250 גרם גבינה בולגרית צאן
הביצוע:
1) חוצים את הגמבות וקוליםת בתנור(אפשר גם לטגן - יותר טעים אפילו )
2) לקלוף
3) לטפטף מעט חומץ בלסמי/שמן זית על הגמבות ואת הגבינה המגורדת
הגשה הכי טעימה עם פיתות חמות...
את הפרוסות מסדרים פרוסה על פרוסה בצורת עיגול
אח"כ לוקחים בצל ירוק גם חותכים ומפזרים בקלילות על העגבניות
לוקחים כדור מוצלה רטובה חותכים כמה פרוסות ושמים פרוסה על כל 2-3 פרוסות של עגבניות(תלוי כמה מוצרלה יש לכם)
לסיום שמים שמן זית ומלח לפי הטעם
מתאים לארוחת בוקר![ההודעה נערכה על-ידי sysctl ב-10/01/2006 21:57:49]
עוד מישהו?
להכין זה קצת בעיה כי זה המון עבודה
יש מטבוחה ביתית פשוטה
עגבניות נניח אתה לבד אז קח 3 אחד אתה חותך לקוביות את השאר על מיגרדת ככה גם 1 גמבה ואם תרצה 1 או 2 פלפל חריף
שמן זית טוב
לטגן קצת
להוסיף מים ולהמשיך עד לאידוי כל הנוזלים
יוצא משהו מעדן בלי חומרים שאתה לא יודע עליהם....
ואימא שלי עושה כל שבוע
שף זה באמת כמו שאדיר אמר!
סיסטל נשמע טעים רצח
לא הבנתי מה זה כדור מוצרלה
מוצרלה זה לא גבינה קשה כמו גבינה צהובה?
או שזה משהו יותר מותך?
אה המועדף עליי הממ
סלט יווני פשוט וטוב.. מוצף ברוטב אלף האיים[ההודעה נערכה על-ידי -Hawk- ב-13/01/2006 23:28:58]
יאממממ :]
[ההודעה נערכה על-ידי Nasti Girl ב-14/01/2006 22:46:59][ההודעה נערכה על-ידי Nasti Girl ב-14/01/2006 22:47:18]
יש מוצרלה "רטובה" ומוצרלה "יבשה"
היבשה קשה כמו גבינה צהובה, יש לה יותר טעם ושמים אותה בד"כ על פיצות בסגנון אטלקי
המוצרלה הרטובה יותר רכה קונים אותה בתוך שקית/קופסא עם מים, יש לה קצת פחות טעם והיא מתאימה לסלטים וזה
העשרת את ידיעותיי:]
ואפשר למצוא בסופר את זה או שצריך ללכת למעדניות נוביות?
במחלקה חלבית
נדמה לי רק מחלבות דן מוכרות מוצרלה בקופסאות
תחפש
כעקרון חותכים את הבאים לקוביות:
תפו"א מבושל
מלפפון חמוץ
אפונה
ביצה
נקניק מבושל
בצל
ואז לכל העסק מוסיפים 20 קילו מיונז קצת מלח ופילפל..יוצא בנזונה ולא,החומץ מהמלפפון לא הורס את הסלט אלא מוסיף לתיבול..
יאמי