Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > אורחת שחיטות (ככה בקליל)

26/11/2005 22:04:29 Gman
לוקחים סלאמי פרוס ומטגנים על מחבת רותחת עם שמן זית במחבת אחרת מטגנים בצל סגול זיתים ופיטריות שמפיניון חתוכות בינוני נותנים לתעברות של הבצל הפטריות והזיתים להטגן יפה יפה כמו שאני אוהב ומחכים שהבשר של הסלאמי יכרך קלות (עושים כמה וכמה כאלה)מניחים את הכל על הצלחת (סלאמי) ומתחילים לסדר על המחבת את אותו סלאמי חרוך על המחבת שמכסים את כל שטח הפנים על זה שמים חלק מהתערבות של הבצל פטריות וזיתים ועל זה יוצקים ביצה ושוב את אותו עקרון של סלאמי תעברובת ביצה וסלאמי ככה כמה שכבות מידי פעם הופכים אם לא רוצים לקחת סיכונים מכניסים לתנור שחוממם מראש ל150 מעלות צלזיוס למשך 5- 10 דקות (כמובן שהידית לא תהיה מפלסטיק) מוציאים שמים על הצלחת מומלץ להגיש עם לחם קלוי רוטב טוב ועלי כוסברה מעלה

חשוב לציין כי במהלך בישול התערובת של הבצל פטריות והזיתים ניתן לטבל במלח פלפל וגם מעט כוסברה אפשר גם להוסיף רצועות של פלפל חריך (לא מומלץ לאשכנזים)

דרך מצויינת לפתוח את הבוקר!!![ההודעה נערכה על-ידי Gman ב-26/11/2005 22:05:12]
30/11/2005 17:55:43 The-Chef
מתכון מצויין
לפתוח את הבוקר?
אממממ סלאמי....
השקעה יפה
02/12/2005 19:55:10 Gman
ברור שלבוקר אבל אפשר לעשות את זה כארוחת צהריים ממש חלום רטוב ...
03/12/2005 10:53:06 adir
יאק על הבוקר סלאמי
04/12/2005 23:27:08 -Hawk-
בעע אפילו רוסים לא אוכלים נקניק על הבוקר..
חחחחחחחחח
הממ יותר מדי השקעה:\
זה סטייל צה"ל או משו?
עמודים: 1