Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > נקניקיות וסלט כרוב

26/10/2005 11:07:28 The-Chef
מנה יחסית פשוטה או אולי מסובכת . מה שתרצו..

המצרכים:
לכרוב:

¼ כוס שמן זית
1 בצל, קצוץ
1 גבעול טימין טרי
1 גזר, פרוס
1 כרוב כבוש, פרוס
¼ כוס יין לבן
מלח ופלפל שחור


לנקניקיות:
1 ק"ג בשר עגל טחון
1 כפית פפריקה מתוקה
עלים מ- 1 גבעול טימין
1 כוס יין לבן יבש קר
פלפל שחור
1 שן שום כתושה (אם רוצים)
מעיים של כבש, נקיים למילוי
מעט שמן לטיגון
חרדל להגשה
או פשוט נקניקיות קפואות...


הביצוע:

הכרוב:
1) מחממים את השמן בסיר
2) מוסיפים את הבצל, הטימין והגזר ומטגנים תוך ערבוב כ- 5 דקות
3) מוסיפים את הכרוב ואת היין ומתבלים
4) מכסים את הסיר ומבשלים חצי שעה

הנקניקיות:
1) לשים היטב את מרכיבי הנקניקיות
2) נושפים לתוך המעי כדי לנפח אותו קצת ומצמידים אותו לפיית האבזר למילוי נקניקיות( מיקסר Kitchen Aid )
3) ממלאים את המעי וקושרים אותו ברווחים שווים בגודל הנקניקיות הרצויות
4) מפרידים בין הנקניקיות ומטגנים אותן טיגון קל במעט שמן
5) מחלקים את תבשיל הכרוב לצלחות, 6) מניחים עליו את הנקניקיות ומגישים עם חרדל

בתאבון!

26/10/2005 18:33:04 Zibi
לא חייבים יין לבן נכון?
כי בתוכניתש ל זה עם הצמות הוא אמר שמים יין לפי הטעם כאילו עם אני אוהב יין אדום אז אני שם יין אדום.
זה נכון או שאם אני לא ישים יין לבן זה יפגע בטעם?
26/10/2005 18:35:12 The-Chef
לא מומלץ
לא אוסיף על זה
וגם יש הבדל בטעמים תחשוב לבד...
28/10/2005 21:09:34 -Hawk-
פיי אחי שולט
אבל יותר מדי מסובך:\
29/10/2005 12:49:18 The-Chef
זה לא מסובך מדי במקום לעשות נקניקיות תקנה מוכנות :-)
16/02/2006 09:50:40 dracula_2000
אפשר בימקום יין לבן לסים קצת וודקה?????

אצלינו אצל הרוסים הוודקא מעל הכל
23/02/2006 18:04:44 The-Chef
לא ממש

הטעם הוא ממש שונה
ממש = משמשמשמשמש ששש
עמודים: 1