Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > איך עושים שהבשר בקר יהיה טעים ורק כמו באולמות ?

07/10/2005 01:39:11 yoni3
היי
לא שהבשר שאני מבשל שלא טעים, אבל בכל זאת חסר משהו שזה יצא רק מאוד כמו נמס בפה וטעים כמו באולם
אמרו לי להרתיח שעה את הבשר , לשפוך את המים ורק אחרי זה להתחיל לבשל אותו
ניסיתי ולא עוזר גם לאחר הרתחה פעם שניה
מישהו זרק משהו על השרייה ביין
מכירים ?
אצלי לאחר הבישול הוא לא ממש רך, יש טעם לוואי כבד כזה כמו שיש לבקר וגם ריח חזק ולמרות התיבלון
ככה שזו לא בעיה של תיבלון
תודה לעונים
07/10/2005 01:40:00 yoni3
ורק=ורך
07/10/2005 09:39:15 Nameless
תשתמש בבשר שלא הקפיאו אותו אף פעם - רק קיררו (כמובן שהוא לא מחזיק מעמד הרבה זמן)
תשתמש בבשר מובחר.
תשאל את ה"אולמות" באילו תבלינים הם משתמשים ואם הם יכולים לתת לך את המתכון.
08/10/2005 00:13:44 yoni3
תודה לך
עוד רעיונות יתקבלו בברכה
08/10/2005 15:18:00 jagu-R
תשאל כל מיני סבתות
11/10/2005 19:18:15 The-Chef
דבר ראשון הכל תלוי בבשר.
איזה בשר זה?
(טרי/קפוא/מוכשר/לא מוכשר/איזה חלק/איזה מספר-אם קפוא)
עמודים: 1