ראשי > בישולים > איך עושים שהבשר בקר יהיה טעים ורק כמו באולמות ?
07/10/2005 01:39:11
yoni3
היי לא שהבשר שאני מבשל שלא טעים, אבל בכל זאת חסר משהו שזה יצא רק מאוד כמו נמס בפה וטעים כמו באולם אמרו לי להרתיח שעה את הבשר , לשפוך את המים ורק אחרי זה להתחיל לבשל אותו ניסיתי ולא עוזר גם לאחר הרתחה פעם שניה מישהו זרק משהו על השרייה ביין מכירים ? אצלי לאחר הבישול הוא לא ממש רך, יש טעם לוואי כבד כזה כמו שיש לבקר וגם ריח חזק ולמרות התיבלון ככה שזו לא בעיה של תיבלון תודה לעונים
07/10/2005 01:40:00
yoni3
ורק=ורך
07/10/2005 09:39:15
Nameless
תשתמש בבשר שלא הקפיאו אותו אף פעם - רק קיררו (כמובן שהוא לא מחזיק מעמד הרבה זמן) תשתמש בבשר מובחר. תשאל את ה"אולמות" באילו תבלינים הם משתמשים ואם הם יכולים לתת לך את המתכון.
08/10/2005 00:13:44
yoni3
תודה לך עוד רעיונות יתקבלו בברכה
08/10/2005 15:18:00
jagu-R
תשאל כל מיני סבתות
11/10/2005 19:18:15
The-Chef
דבר ראשון הכל תלוי בבשר. איזה בשר זה? (טרי/קפוא/מוכשר/לא מוכשר/איזה חלק/איזה מספר-אם קפוא)
עמודים:
1