ל 3-4 אנשים
המצרכים:
לוקחים שווארמה הודו נקבה טרי כ 3 חתיכות שלמות ( בערך 1.2 קילו )להוציא גידים ולחתוך לרצועות דקות
רבע קילו שומן כבש חתוך לרצועות דקות
6 שיני שום כתוש
פלפל גרוס
מלח לפי טעם
כמון או תבלין לשווארמה ( מה שאוהבים )
רבע כוס שמן
בצל שלם קצוץ דק מאוד ( לא חובה רק אם אוהבים )
הביצוע:
1) מערבבים את הכל ומניחים במקרר לכמה שעות שכל החומרים יתערבבו טוב והניחוחות יכנסו בתוך הבשר
2) מחממים מחבט גריל או פלטה ברזל ושמים עליה את התערובת הזאת לא צפוף שיהיה מקום לערבב ולהזיז
3) מערבבים בעזרת כף עץ או בעזרת כף מתכת שפכטל מכל הצדדים עד שמקבל צבע זהוב
בתאבון!!
(ערוך) שכחתי לציין השווארמה יוצאת דומה מאוד למה שמוכרים ומתאימה מאוד לימי פיקניק או סתם לאכול בחוץ
מתאימה גם לחימום במיקרו יומיים אחרי
[ההודעה נערכה על-ידי The-Chef ב-23/09/2005 12:46:29]