Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > פונץ’

23/09/2005 06:56:24 The-Chef
החומרים:
(20 כוסות)

2 כוסות תה חזק
½ כוס סוכר
2 כפות ציפורן
1 כף הל טחון
½ כפית קינמון
1 לימון
1 תפוז
1 בקבוק יין אדום יבש
1 בקבוק יין מתוק
1 כוס ברנדי או וודקה
½ כוס ליקר תפוזים או אחר


הביצוע:

1) לבשל את התה עם הסוכר, הציפורן, הקינמון, וההל 20 דקות על אש קטנה
2) לחתוך לימוד ותפוז לרצועות ללא הקליפה , לאחר שהתה התקרר כשעה להוסיף לתוכו את הרצועות
3) לפני ההגשה מוסיפים פנימה את היין, הוודקה והליקר מחממים היטב אך לא מרתיחים



בתאבון!
23/09/2005 11:47:12 kivzy
אחי תמנסה את מה שאתה מביא
או רק מביא/מעתיק...
23/09/2005 12:38:13 The-Chef
בטח שאני מנסה
ולמה אתה חושב שאני מעתיק
זה חלק גדול מהמתכונים נכתב על ידי...
זה לדוגמה פונ’ץ עם הרבה אלכוהול
ובטח אתה חושב שהטעם של הציפורן מגעיל, אז לא זה תורם רבות לטעם ובכל המתכונים לפונץ’ שתמצא לא יהיה ציפורן והטעם שלהם יהיה תפל...
23/09/2005 14:46:23 KIKO
אפשר בלי הל טחון?
23/09/2005 18:25:50 silicon_wolf
מזכיר קצת צ’אי-דונט יו ת’ינק?
23/09/2005 21:37:50 The-Chef
אפשר בלי הציפורן, ההל והקינמון
אבל רמת הטעמים תרד...
ולא זה ממש לא מזכיר צ’אי!!!
24/09/2005 20:20:09 -Hawk-
אשריך דה שף!
הממ אם אתה כלכך ליט
אפשר גם מתכון לתה?
תה מעשבים שיצא טעים כזה?
אני מתכוון לתערובת עשבים וצמחים שאתה ממליץ לחלוט[ההודעה נערכה על-ידי -Hawk- ב-24/09/2005 20:20:51]
25/09/2005 14:03:48 The-Chef
אמממ
אני לא בדיוק מומחה בתחום . משקאות אולי כן אבל לא תה...

תנסה את הקישור הזה בYNET
25/09/2005 19:05:13 sysctl
הווק,
חפש עץ אקליפטוס מבודד, תוריד לו חתיכת שעם, נקה אותה קצת מהאבק, חמם אותה בפינג’אן עם מים רותחים ויהיה לך תה אקליפטוס!
אתה יכול לעשות אותו דבר עם עלי נענע וריחן(לקחת 3\4 עלי נענע 1\4 עלי ריחן לנקות לחמם בפינג’אן...).
[ההודעה נערכה על-ידי sysctl ב-25/09/2005 19:07:23]
25/03/2006 19:57:46 chen
לאקליפטוס אין שעם!!!! שעם זה בכלל הקליפה של עץ אלון!
עמודים: 1