1 גביע מוס שוקולד
1 גביע מוס וניל
1 מקל גלידה או ארטיק ישן-לא חייב
כפית
סכין
הביצוע:
1) פותחים את שני הגביעים
2) לוקחים את הכפית ומערבבים בשתי הגביעים
(שימו לב לפני הערבוב הגביעים מלאים ולאחר הם יורדים לחצי)
3) שופכים את תכולת הגביע ה-1 לתוך השני ומערבבים שוב הכל ביחד
4) לאחר החיבור בין שני הגביעים הגביע ה-1 שוב מתמלא
5) שמים את המקל בתוך המוס לא חייב ישר-לא חייבים מקל אלא מי שרוצה ללקק
6) שמים במקפיא ל 3.5 עד 4 שעות
7) לאחר הזמן הכתוב מעלה מוציאים את הגביע
8) לוקחים את הסכין ומפרידים את הגלידה מדפנות הגביע