Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > גלידה חלבית מיוגורט

19/09/2005 20:25:11 The-Chef
המצרכים:

1 גביע מוס שוקולד
1 גביע מוס וניל
1 מקל גלידה או ארטיק ישן-לא חייב
כפית
סכין


הביצוע:

1) פותחים את שני הגביעים
2) לוקחים את הכפית ומערבבים בשתי הגביעים
(שימו לב לפני הערבוב הגביעים מלאים ולאחר הם יורדים לחצי)
3) שופכים את תכולת הגביע ה-1 לתוך השני ומערבבים שוב הכל ביחד
4) לאחר החיבור בין שני הגביעים הגביע ה-1 שוב מתמלא
5) שמים את המקל בתוך המוס לא חייב ישר-לא חייבים מקל אלא מי שרוצה ללקק
6) שמים במקפיא ל 3.5 עד 4 שעות
7) לאחר הזמן הכתוב מעלה מוציאים את הגביע
8) לוקחים את הסכין ומפרידים את הגלידה מדפנות הגביע
19/09/2005 22:52:46 Zibi
חחח גדול. וואי אני הולך לנסות, סתם שאלה נגיד אם אני מוסיף שוקולד או כל תוספת אחרת לא יקרה כלום לגלידה או שביגלל שזה במקפיא זה יהרוס את הטעם של הגלידה?
20/09/2005 21:05:02 The-Chef
1) מוס שוקולד מעורבב - מצב נוזלי ולא קצף הוא בעצמו גלידה בהקפאה
2) אם אתה מוסיף תדאג שלא יתערבבו הטעמים כי אז יהיה ניגודות בין המתוק של המוס והחמצמץ של היוגורט
אבל כמו שאני אומר "בוא ננסה"..
21/09/2005 00:29:13 Zibi
אוקיי תודה
עמודים: 1