Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > המבורגר וצ’יפס ביתי

18/09/2005 20:51:44 The-Chef
המצרכים:

250 גרם בשר בקר טחון
לחם (שלוש וחצי פרוסות)
פלפל
מלח לבשר (לא שולחני)
2 תפוחי אדמה (בינוניים)
שמן לטיגון

הביצוע:

הקציצות:
1) לוקחים פרוסה וחצי של לחם ומספיגים בה מים
2) לשים את הבשר הטחון עם הלחמניה הרטובה
3) מוסיפים פלפל ומלח
4) עושים לקציצות צורה שטוחה
5) מחממים שמן 3 דקות
6) זורקים את הקציצות לטיגון כעשר דקות מכל צד
7) בנתיים קולפים תפוחי אדמה
8) וחותכים לצורת ציפס
9) מטגנים את תפוחי האדמה 7 דקות מכל צד
10) כשהכל מוכן לוקחים את ההמבורגרים ומכניסים
אותם בין שתי הפרוסות האחרות


בתאבון!
22/09/2005 19:30:17 -Hawk-
ררר
זה טוב זה!
יא קינג ליט וכיוצא בזה
הממ
תן תן מתכון לשווארמה
23/09/2005 11:50:39 kivzy
חחחחחחחח...
נשמע עסיסי...
עמודים: 1