250 גרם בשר בקר טחון
לחם (שלוש וחצי פרוסות)
פלפל
מלח לבשר (לא שולחני)
2 תפוחי אדמה (בינוניים)
שמן לטיגון
הביצוע:
הקציצות:
1) לוקחים פרוסה וחצי של לחם ומספיגים בה מים
2) לשים את הבשר הטחון עם הלחמניה הרטובה
3) מוסיפים פלפל ומלח
4) עושים לקציצות צורה שטוחה
5) מחממים שמן 3 דקות
6) זורקים את הקציצות לטיגון כעשר דקות מכל צד
7) בנתיים קולפים תפוחי אדמה
8) וחותכים לצורת ציפס
9) מטגנים את תפוחי האדמה 7 דקות מכל צד
10) כשהכל מוכן לוקחים את ההמבורגרים ומכניסים
אותם בין שתי הפרוסות האחרות
בתאבון!