Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > מקפא פירות יער

16/09/2005 23:31:42 The-Chef
המצרכים:



1 חבילה תערובת פירות יער קפואים
1 חבילה ג’לי בזק בטעם תות
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל/ליקר קסיס (לא חובה)





הביצוע:



1) מפשירים את פירות היער

2) מערבבים היטב את תערובת הפירות עם שתי כפות הסוכר, תמצית הוניל/הליקר

3) מכינים את הג’לי לפי הוראות היצרן

4) בכלי מניחים שתי כפות גדושות מתערובת הפירות ומוזגים את תערובת הג’לי באופן שווה בין הכלים (תלוי כמה מנות מכינים)

5) מכניסים למקרר לשעתיים לפחות

6) אפשר להגיש בכלים עצמם או להפוך את הג’לי על צלחות הגשה שטוחות



בתאבון![ההודעה נערכה על-ידי The-Chef ב-16/09/2005 23:32:06]
17/09/2005 13:53:44 Zibi
נשמע טעים.יפה על ההשקעה תמשיך להשקיע.כמעט בכל המתקונים שהבאת צריך סוכר אם תביא מתקונים שלא צריך סוכר כדי שגם חולי סוכרת יוכלו להנות אז זה יהיה מצוין (אל תחשבו שאני חולה סוכרת אני עדיין צעיר מדי בשביל זה).
18/09/2005 02:49:30 kivzy
סוכר זה אחד הדברים החיוניים...
18/09/2005 15:47:38 Zibi
כן אני יודע זה מוסיף לטעם הרבה.אבל אם יש חולי סוכרת שזה לא אשמתם שהם חולים.אז אולי כדי שיתן גם כמה מתקונים טעימים לא פחות מאלה שהוא נותן רק בלי סוכר כדי שגם אנשים חולי סוכרת יכלו להנות.
18/09/2005 15:56:37 prgrmr
תגיד על איזה סוג אתה מדבר
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%AA#.D7.A1.D7.95.D7.9B.D7.A8.D7.AA_.D7.9E.D7.A1.D7.95.D7.92_1
18/09/2005 20:50:46 The-Chef
תראו אם יש ביקוש לזה, אשמח להביא
ורב המתכונים שהם לא קינוחים הם דווקא נטולי סוכר, אז...
18/09/2005 23:58:52 Zibi
ציטוט:תגיד על איזה סוג אתה מדבר
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%AA#.D7.A1.D7.95.D7.9B.D7.A8.D7.AA_.D7.9E.D7.A1.D7.95.D7.92_1
זה לא משנה איזה סוג לכולם אסור לאכול סוכר או שמותר אבל במינון נמוך.מה שהבתא זה סוגי של סכרת אבל הסוגים נקבעים לפי הדרך שהם חלו או הגיל שזה לא משנה כל כך לכולם אסור לאכול סוכר.[ההודעה נערכה על-ידי Zibi ב-18/09/2005 23:59:21]
עמודים: 1