חצי ק"ג סלק
מלפפון חמוץ
בצל קטן
כפית חרדל
1 כף סוכר
חצי כפית מלח
3 עלי דפנה
קורט פלפל
2 כפות שמן
מיץ מלימון שלם
הביצוע:
1) מקלפים את הסלקים וחוצים אותם
2) מכסים במים ומבשלים עם חצי כף סוכר, חצי כפית מלח ועלי דפנה עד שהסלק רך
3) מסננים
4) חותכים את הסלק לפרוסות דקות או לקוביות קטנות
5) קוצצים דק את הבצל והמלפפון החמוץ
6) מכינים רוטב ממיץ לימון, מלח, סוכר, פלפל, חרדל ושמן
7) מערבבים את הירקות עם הרוטב ומגישים