Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > סלט בננות

12/09/2005 21:50:19 The-Chef
המצרכים:

ק"ג בננות לא בשלות
ירוקות וקשות
1/4 1 כוסות חלב
1 ליטר מים 1 כפית מלח
1/3 כוס חומץ תפוחים
2/3 כוס שמן זית
2/3 כוס זיתים ירוקים 5-4 גרגרי פלפל שחור שלמים
2 עלי דפנה

הביצוע:

1) חוצים כל בננה לרוחבה
2) לא קולפים
3) מרתיחים בסיר את החלב והמים
4) מוסיפים את הבננות והמלח
5) מבשלים על סף הרתיחה 25-20 דקות עד שהבננות רכות אך עדיין מוצקות
6) מסננים וקולפים
7) פורסים את הבננות לפרוסות בעובי 1 ס"מ
8) מכינים תחמיץ מהחומץ והשמן
9) מוסיפים את הבננות, הזיתים, הפלפל ועלי הדפנה
10) משהים בכלי סגור במקרר שעה וחצי לפחות
11) מגישים קר

13/09/2005 19:30:59 Zibi
נשמ טעים אני ינסה את זה בבית
22/09/2005 19:34:14 -Hawk-
בלע
בננות ושמן זית
יאק:\
אתה אנין טעם רציני הא?
בתאבון שיהיה לך שף שלנו
22/09/2005 20:52:31 The-Chef
אפשרי גם להוציא מהמתכון את השמן זית או להחליפו בחמאה
23/09/2005 11:48:44 kivzy
אתה כותב את המתקונים מהראש
או מעתיק?
עמודים: 1