Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > סטייק עגל משוסססססס

25/08/2005 14:36:17 sysctl
קבלו סטייק עגל משוס מומלץ בחום! :]
מצרכים:
מחבת גריל
אנטריקוט עגל טרי(לבחור שלא יהיה עבה יותר מדי ושלא יהיה עם יותר מדי שומן)
צלחת
סכין
מזלג
כוס מים
חמאה(ללא אוכלי כשר)
מלח
פלפל למי שרוצה

אופן ההכנה:
לוקחים את המחבת גריל ושמים על אש הכי גדולה עד שהיא מתחילה להעלות ריחות(לשים בלי שמן בלי כלום).
מתי שהיא מתחילה להעלות ריחות שימו עליה את האנטריקוט עגל(אם הוא עבה[יותר מ 2 ס"מ] תורידו את האש אחרי שאתם שמים).
כשאותו צד מתחיל לקבל צבע כהה תהפכו אותו ועשו אותו דבר עם צד שני(לא לפחד אם הסטייק נדבק למחבת זה לא נורא).
עכשיו פשוט צריך לבשל אותו ולהפוך מדי פעם כדי שלא יישרף לפי חושי הבישול שלכם.
הסטייק אמור לצאת בפנים קצת ורוד אז תחתכו ממנו חלק אחרי 3 דקות בישול כדי לראות עוד כמה זמן לבשל.
כשאתם חושבים שהסטייק שלכם מוכן שימו אותו מהר על הצלחת וקחו את מחבת הגריל לשים מתחת למים שתתקרר(זהירות היא תעלה המון אדים).
אחרי שהמחבת קרה אתם יכולים להתחיל לאכול בכיף ואם אתם לא אוכלים כשר מומלץ לשים קצת חמאה שתימס על הסטייק לפני המלח :)
מלח ופלפל להוסיף לפי הטעם [ההודעה נערכה על-ידי sysctl ב-25/08/2005 14:39:02]
28/08/2005 20:42:15 kivzy
נשמע סוףףף אני יביא לאמא תמתקון...
אח"כ אני יכתוב דגובות..
22/09/2005 19:35:52 -Hawk-
רחמנא ליצלן חמאה:\
ויש לך מושג כמה עולה סטייק כזה?
(15 ש"ח במקרה הטוב:))
אבל שווה את התענוג
22/09/2005 20:29:15 prgrmr
אתה אומר רחמנא ליצלן על בשר עם חלב ואומר שזה שווה את התענוג.
וסתם ככהלדעתי צריך להפסיק עם המתכונים הלא כשרים ולא משנה אם אתם דתיים או חילוניים זה לא בריא וזה הוכח מדעית אם תרצו אני אסביר למה...
22/09/2005 20:50:15 The-Chef
אל תריבו
לא נורא מי שלא רוצה לאכול כשר שלא יאכל
על אחד אחראי לעצמו
רק אל תריבו...
23/09/2005 13:11:39 sysctl
באמת לא צריך לריב על נושא כזה.
"איש איש באמונתו יחייה"

ולמי שאמר שאוכל לא כשר זה לא בריא,
אין מה לעשות בירה זה גם לא בריא ולמרות זאת אנחנו שותים אותה.
לא צריך לאכול כל מה שבריא, צריך גם להנות מהאוכל :)


הווק, אני לא יודע בדיוק מה המחיר אבל זה דיי יקר...
25/09/2005 19:11:22 prgrmr
תקשיב זה ממש לא בריא, בירה מזיקה רק בכמויות גדולות, אבל בבשר וחלב אתה מקשה על הבטן שלך מכיוון שהבטן יכולה לעכל פחמימות שומנים וחלבונים רק בנפרד הווה אומר אחרי עיכול שנמשך 6 שעות, אבל איך שבא לכם אם הכאב בבטן לא מפריע בבקשה...
26/09/2005 19:01:26 sysctl
לי אישית מעולם לא היה כאב בטן אחרי שאכלתי בשר וחלב.
כמו שאתה אמרת, זה לא בכמויות גדולות אז הגוף מסוגל לעכל את זה(שמים כולה חתיכת חמאה קטנה...).
26/09/2005 19:41:29 prgrmr
איך שבא לך אני לא אתווכח איתך אבל אם יהיה לך כאב אל תגיד שלא אמרתי לך...
ודרך אגב בקשר למה שאמרת פעם שעברה אני לא שותה שום אלכוהול אז זה לא תקף לגביי...[ההודעה נערכה על-ידי prgrmr ב-26/09/2005 22:00:27]
29/09/2005 18:50:39 nickless
חחח יש לך איזה מחקר בעניין שמראה שבשר וחלב עושה כאבי בטן או שסתם כתבת מה שהרב אמר?
30/09/2005 23:12:07 -Hawk-
פרוגרמר התכוונתי שזה שווה את התענוג בקשר למחיר
לא לחמאה ולבשר..
06/10/2005 10:59:25 prgrmr
ציטוט:חחח יש לך איזה מחקר בעניין שמראה שבשר וחלב עושה כאבי בטן או שסתם כתבת מה שהרב אמר?
=quote]


לא זה דווקא לא הרב שלי זה המורה שלי לביולוגיה.
יש לו דוקטורט והוא היה בעבר רופא![ההודעה נערכה על-ידי prgrmr ב-06/10/2005 10:59:56]
עמודים: 1