Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > בישולים > חומוס ביתי משו משו....

09/07/2005 17:32:35 The-Chef
חומוס

המצרכים:
250 גרם גרגירי חומוס מבושלים
כוס טחינה גולמית
מיץ מחצי לימון
4 שיני שום כתושות
כוס ממי בישול החומוס
מלח

להגשה:
שמן זית
פפריקה
פיתות

הביצוע:

1) שומרים חופן מגרגירי החומוס המבושלים לקישוט. מכניסים את שאר גרגרי החומוס עם הטחינה, מיץ הלימון והשום למעבד מזון, מפעילים ויוצקים ממי בישול החומוס, לקבלת הסמיכות הרצויה. ממליחים.

2) שוטחים את החומוס על צלחת הגשה רחבה, יוצקים מעל שמן זית, בוזקים פפריקה, מפזרים את גרגירי החומוס שנותרו ואת הצנוברים הקלויים ומגישים עם פיתות.

09/07/2005 22:27:01 kivzy
זה טעים..
משהו ניסה?
09/08/2005 01:43:35 -Hawk-
נראה טוב במיוחד
יש לי שאלה
חובה הגרגירי חומוס?
(אני מתכוון להגשה שאחרי)
ואגב, אתה ליט ביותר
ועושה פה עבודת קודש
וקשע תשאר!
11/08/2005 02:13:08 soulreaper
אנחנו לקחנו פשוט ת’חומוס המבושל בשימורים
מחצנו אותו עם מזלג בצירוף שמן זית
ו.... ייצא לא רע דווקא
כך שאני בטוח שהשיטה הזאת תצא מאה אחוז!
אגב זה מתכון חובה לכל מי שנוסע לחול...
להזכירכם! בחו"ל לא יודעים מה זה חומוס וזה לא שמבטאים את זה אחרת......
13/08/2005 00:16:50 -Hawk-
אחי
בחו"ל יודעים טוב מאוד מה זה חומוס
יש ייצור מקומי של צבר בהמון מדינו בחו"ל
קוראים לזה שם babaganush
ויש להם גם כרוב במיונז, מטבוחה
וכל הסלטים שאנו מכירים
21/08/2005 17:21:09 sysctl
מוכר לי המתכון(לא בדיוק אותו מתכון אבל התוצאה דומה) כדאי להכין, אין לזה טעם של החומוס מהחנות :).
18/09/2005 20:53:42 The-Chef
תראה לשום מתכון שאתה עושה בבית לא יהיה טעם של חנות או מפעל ולדעתי זה היופי שבזה, אין לזה טעם אחד, סטנדרט

ורב המתכונים של החומוס דומים אחד לשני השוני זה התוספות
21/09/2005 22:18:16 KIKO
הטעם של החומס מהחנות חלש.....
אני הכי אוהב תחומוס במקסים....
בכלל החומס של הערבים טעים
25/03/2006 20:01:40 chen
ציטוט:הטעם של החומס מהחנות חלש.....
אני הכי אוהב תחומוס במקסים....
בכלל החומס של הערבים טעים

זה בגלל שהם מאוננים לתוכו.
עמודים: 1