Logo

רד-בורד: ארכיון

ראשי > דיבורים > איך אתם אוהבים את הטוסט שלכם?

2004-07-13 11:10 The Keeper
כל אחד יכתוב איך הוא אוהב את הטוסט שלו...
אני יתחיל-
אני אוהב אותו ככה (לפי שלבים מלמעלה למטה) -

פרוסת לחם
זיתים
עגבניה
קטשופ
גבינה
קטשופ
פרוסת לחם
2004-07-13 11:13 metallica
אני אתחיל מלמטה למעלה
לחם
קשופ
זעתר
גבינה
זיתים
לחם
טעם של פיצה בערך....
2004-07-13 11:46 metallica
מתוחכם...
2004-07-13 12:12 ponti
הרגע הכנתי לעצמי אחת כזאת

זה כזה שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל הפעם לא הצלחתי כל כך להדביק ת'קצוות

אבל עדיין יצא שואה!

פונטי, גאה בעצמו.
2004-07-13 12:20 SweeTy
אני
לחם
גבינה
עגבניה
גבינה
לחם

יאמי יאמי יאמי יאמי
2004-07-13 12:48 Amber
אני

_________________
לחם
_________________
גבינה
-----------------------------
לחם
_________________

שונאת תוספות באוכל שלי! |:
2004-07-13 13:36 CJtheone
עוד סיבה למה צריך פורום בישול....
אני אוהב את הטוסט שלי טעים:)
2004-07-13 21:46 N@NO
לחם
גבינה בולגרית זייתים
גבינה צהובה
לחם
2004-07-13 22:04 zviky
לחם
גבינה
קטשופ
זיתים
לחם
2004-07-13 22:45 lola
אנשים, תגוונו.... כולם אוכלים אותו דבר... אני לא יודעת מה יש לי בטוסט, כי אח שלי מכין אותם.. אבל זה טעים!!!
2004-07-14 00:31 metallica
מממ בדיוק אני מכין אחד כה עכשיו
2004-07-14 00:35 The-Chef
גבינה לא חשוב איזה סוג
למרוח על הפרוסה התחתונה חמאה
במהלך החימום החמאה נמסה אל תוך הלחם
הלחם הופך להיות משומן
עוד כמה דקות בטוסט ומוכן
2004-07-14 09:55 The Keeper
אני שונא לחם משומן...
זה טעים והכל אבל אני שונא את המגע הזה ביד...
2004-07-14 10:27 ponti
חחחחחחחח

אז אוכלים עם מפית

אגב, אתם ממש פאשיסטים!

טוב אני אחזור על המתכון שלי

פיתה שחצו אותה אנכית לשני פרוסות של לחם אבל השאירו קצת בקצה כדי שזה יהיה כמו הפחיות הישנות של השימורים...
עכשייו

חצי פיתה
גבינות מכל סוג
קטשופ או רסק עגבניות
חצי פיתה

עכשייו לוקחים קצת גבינה צהובה ושמים בקצוות של הפיתה...
מכניסים לטוסטר ונותנים לגבינה לימס...
עכשייו מהדקים את הקצוות של הפיתה, זה נדבק כי יש שם ת'גבינה בתור "דבק"

עכשייו מחכים שזה יהיה מוכן מוציאים

ואוכלים!

פונטי, מווו! שונא אותכם!
2004-07-14 10:49 The Keeper
מפית? חחחחחחחחחחחחח

ניסיתי פעם... אבל בגלל שהפרוסה משומנת אז המפית נדבקת...
אתה יודע איזה מעצבן זה לאכול טוסט בטעם מפית????
2004-07-14 11:07 ponti
חחחחחחחחח

אז תשים ניילון או משו...

בעעע

פונטי, ארר!
2004-07-14 11:26 zviky
פונטי גירעת אותי יחראאאא
2004-07-14 13:52 TaBo
לחם
קטשופ
גבינה
קטשופ
לחם
נייר כסף
נייר סופג
עץ
אבן
כלמיני.....
לא סתם
רק קטשופ לחם וגבינה :P
2004-07-14 16:02 zviky
תאבו מה יש לך על החתימה?
2004-07-14 16:06 metallica
זה הציור שיש על הדיסק של iron maiden שנקרא fear of the dark
2004-07-14 16:08 Killer-a
ממרח
לחם
2004-07-14 18:25 zviky
וואלה חשבתי שזה הזה משרהטבעות
2004-07-14 18:38 metallica
גולום???
לא!!!
2004-07-14 18:40 zviky
נו המגעיל הזה לא יודע מי
2004-07-14 19:06 Incognito
שתי פרוסות לכם לבן
נקניק
גבינה ומיונז
2004-07-14 23:47 egyptian
לחם שרוף
גבינה צהובה
גבינה בולגרית
עגבנייה
גבינה בולגרית
גבינה צהובה
לחם שרוף

יאמי =)
2004-07-14 23:58 metallica
חחחחחחחחחח צביקי "המגעיל הזה" LOL!!!
2004-07-15 10:27 ponti
בעעעעעעעע

אגב מדברים פה על טוסט לא מלשון לחם שדוחפים לתוך הדבר הזה עם השני מקומות האלה ואז אחרי דקה זה קופץ ויוצא עשן!

מדבר על הטוסט שמכניסים לטוסטר אובן או למכונה הזאת ששמים ואז לוחצים על זה!

בעע...

מישו כאן באמת רוצה להגיד לי שהוא סתם מיונז ואז מכניס לטוסטר אובן??????

אז לבנאדם יש פאקינג קיבה חזקה!

מיונז שמתחמם הוא נהרס והופך ל"רעל"! יענו עושה פאקינג כאב בטן!

פונטי, בעע, אנשים שלא מבינים!
2004-07-15 11:03 The Keeper
מדברים על טוסט שמכניסים לטוסטר... הרגיל! שלוחצים עליו
2004-07-15 11:53 ponti
נו?

לא מדברים על טוסט שמכניסים למכונה, מחכים שהלחם יתקשה מוציאים ומורחים עלייו משו!

בעע

פונטי, סוטה מהעניין!
עמודים: 1 2