הכנה: שוברים את הביצה לתוך כוס ומערבבים. תוך כדי הערבוב מוסיפים את המלח. מחממים חמאה בתוך מחבת על חום בינוני כאשר החמאה נמסה שופכים את הביצה לתוך המחבת כאשר הביצה משחימה מעט הפכו אותה. כאשר יש ניחוח ביצה מדהים הורידו מהאש ו... בתאבון!!!
(למי שרוצה לשפר): בשלב שאתם מערביב את הביצה הוסיפו את הבצל ירוק קצוץ דק או את הפטריות חתוכות לפרוסות או את הנקניק בפרוסות... כנ"ל לגבי הגבינה...
2004-06-20 17:24
silicon_wolf
וזה מראה לנו את הצורך בפורום בישולים!!!
2004-06-20 21:45
BoDoMBoY
נכון! פורום מודינג פודינג וכו' הוא לא חשוב... תעשו בישולים..
2004-06-21 00:28
fortress
חעחע יא שרוט
בע עכשיו אני רעבה תודות לך[נערך על-ידי fortress בתאריך 2004/06/21 00:32]
2004-06-21 00:31
Echo
יש עכשיו אני יודע להכין חביתה איזה כיף לי
2004-06-21 01:12
zviky
1- זה לא ספאם 2- כי מכיוון שאחשב חופש ועם נהיה רעבים? 3- אחשב יש פה מדריך להכנת חביתה.. 4-סתקלו ב5 5-X_X[רועד]
אופן ההכנה: מחממים מחבט עם שמן(כמובן) בינתיים בקערה שוברים 2 ביצים ואת הקליפות שלהם זורקים(לפח!!!!!!!!!!!!!!!!) מוסיפים כף מיונז ומלח ופלפל והכול מערבבים
ואז לוקחים את השניצל, טובלים אותו בתוך מה שהכנתם ושמים על המחבט! מבשלים את השניצל משני הצדדים והוא מוכן!! וככה עד שלא ניגמרים 4בעת השניצלים והחומר בקערה טובלים ושמים שניצל טבול על המחבת מבשלים מש2 הצדדים ומוציאים ולחזור עד שלא ניגמר זה טעים :P כבר אכלתי היום 1 כזה והכנתי בעצמי
[נערך על-ידי Alpha1 בתאריך 2004/06/21 15:02]
2004-06-21 13:47
Alpha1
חיחי אני אוכל עוד אחד עכשיו (שניצל)
2004-06-21 14:17
Amber
מקרוני ע"פ ענבר: -המקרוני באריזות שקיות האלה -סיר -גז בישול -מלח (והרבה :) )
ממלאים חצי סיר במים, מדליקים את הגז לחום בינוני שמים את הסיר על הגז שמים מלח (אני אוהבת מלחחח :)))) ) ומחכים שירתח... (רואים שזה רותח ע"י כך שיש הרבה בועות בסיר) שופכים חצי מהשקית שבה המקרוני, לתוך הסיר שמים המון מלח, מחכים שירתח (רואים שזה רותח אם יש כזה קצף במים ועוד שיטה אם אתם חושבים שזה רתח אז תזרקו מקרוני אחד על הקיר ואם זה נדבק טוב זה מוכן)
כשזה מוכן שמים מסננת מעל הכיור ושופכים את כל הסיר לתוך המססנת ומקפיצים קצת את המסננת... ככה המים יוצאים
שמים כמה שרוצים בצלחת ושופכים בנדיבות (יתרה) מלח על המקרוני
בהצלחה!
2004-06-21 14:56
באבאסלי
מנה חמה
טוב עכשיו צריך לשים לב לכל הפרטים הקטנים ולכמויות מדוייקות כדי של יתפקשש לא מומלץ להכנה ע"י מתחילים
1. לוקחים כוס של מנה חמה 2. מחזיקים ביד שמאל את הכוס וביד ימים מושכים את המכסה עד שהוא יהיה פתוח חצי 3. מרתיחים מים 4. שופכים את המים לתוך הכוס עד שהמים נוגעים בקו העליון 5. מערבבים ( שלב זה הכי חשוב כדי שלא ישאר אבקה בתחתית של הכוס של נרטבה ממים) 6 מחכים 6-8 דקות ובתאבון
בהכנת המתכון מומלץ להשתמש באמצעי בטיחות כגון : מטף, משקפי מגן , כפפות
2004-06-21 15:07
Alpha1
אני טבח רמה 4 טבח רמה 4 הוא המנהל של רמות 3 ו 2 רמה 5 זה כבר שף =]
ואתם בינתיים רמה 0! =]
2004-06-21 15:14
ha907
Alpha1 בשניצל שלך אמורים לשים גם פירורי לחם זה לא סתם ככה שניצל עם מיונז וביצים...
2004-06-21 15:19
באבאסלי
הלי צודקת.............. אני מוריד אותך רמה
2004-06-21 15:27
Alpha1
הכנת נקניקיות ע"פ Alpha1: מצרכים: נקניקיות מלח קטצ'ופ סיר מים צלחת מזלג :)... ולחם
אופן ההכנה: מרתיחים מים בסיר שמים מלח מערבבים ואז כשה המים רותחים שמים נקניקיות וכשה הם מוכנות אחרי 5 דקות להוציא את הנקניקיות מהסיר לשים אותם על צלחת למרוח עליהם (הרבה) קטצ'ופ לקחת לחם ולקחת מזלג ולאכול את הנקניקיות! בתיאבון!
2004-06-21 15:29
באבאסלי
חשבת פעם לפתוח מסעדה????
למה אתה חושב שלא כל אחד פה יודע להכין נקניקיה
2004-06-21 15:29
Alpha1
כתוב במדריך: ע"פ Alpha1 שזה אומר שזה משלי. לכן אני נישאר רמה, והלי את לא יכולה להוריד אותי רמה כי את לא שף מוהאאהאהאהאהא!!! ------ לא צריך שום לחם!!!! זה שניצל שלם אמיתי שמוכרים לך בחנות! שדופקים לו מכות עם סכין טבח גדול לחיתוך בשר כדי שיהיה רך וטוב צריך לחם רק כשה מכינים שניצל לבד (לא אמיתי = בשר טחון שמוחרים לך בחבילות וממנו אתה כבר צריך לעשות שניצל לבד)
[נערך על-ידי Alpha1 בתאריך 2004/06/21 15:40]
2004-06-21 15:32
Alpha1
חחח, שמע באבאסלי אני מתחיל מדברים פשוטים עכשיו, משהו ברמה שלכם, אם אני יתחיל עם מדריכים שתיקראו אותם שעות והם טעימים, כמו כל מיני מרקים אתם פשוט לא תצליחו לעשות אם אתה רוצה אני יכול לעשות משהו קצת יותר טוב מזה שיהיה ברמה שלכם, אני לא יודע עד כמה אתם יודעים להכין אוכל לכן אני מתחיל מהפשוט ביותר!
2004-06-21 15:36
באבאסלי
איזה התנשאות
למד אותנו לבשל.... נווווו בבקשה אלפה תלמד אותנו משהו!!!![נערך על-ידי באבאסלי בתאריך 2004/06/21 17:20]
2004-06-21 15:43
Amber
בעעע אם אתם באמת רוצים אז פשוט כנסו ותביעו ת'תמיכה שלכם:
http://www.red-board.co.il/board/topic.asp?tid=10433
2004-06-21 16:02
Enn
הכנת פסטה ~~~~~~~~
פסטה זה דבר טעים, וממש לא קשה להכנה....
מצרכים: סיר מים אטריות רסק עגבניות
הכנה: קחו סיר ומלאו במים, חממו אותו על אש חזקה עד לרתיחת המים. לאחר רתיחה החלישו לאש קטנה וזרקו את האטריות למים. לאחר 5 דקות של בישול על אש חלשה כבו את האש והפרידו בין המים לאטריות. כמעט מוכן (כבר אפשר להכניס קצת לפה ולבדוק איך יצא). עכשיו הוסיפו רסק עגבניות- וזה מוכן
:)
2004-06-21 16:22
R.L.M
הכנת כוס מים: הולכים למצוא נפט. בעזרת תעשייה והמצאות המאה ה19 הופכים את הנפט לנזול זכוכיתי (אה?!) בעזרת מכונות של נפחים הופכים את זה לצורה עגולה של כוס, רצוי עם תחתית עבה. (שלב זה עלול לקחת הרבה זמן ולרדרוש אימון, אבל בסוף זה ילך לכם!) מחכים שזה יתקרר ויתייבש. שופכים מים מהברז לתוך הכוס. שותים.
בקרוב מדריך להכנס כוס חרסינה עם מים!! יש למה לצפות..!!
<_<
2004-06-21 19:00
zviky
טוב אז אני על הרצפה מבאבאסלי..... אמממ תודה רבה לענבר[רציני] אממממ אני גם יביא עוד מאט משהו מתוסבך...
אופן ההכנה: ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה עם אבקת סוכר וחלב. מצננים מעט. יוצקים את השוקולד על פירורי העוגיות ומערבבים היטב. אם העיסה רטובה מדי, מוסיפים עוד כף או שתיים של פירורים. מצננים מעט. מגלגלים העיסה לכדורים ומצפים בציפוי הרצוי. מניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות, עד להתייצבות. מאחסנים בשכבה אחת בכלי אטום במקרר.
2004-06-21 19:12
zviky
איזה ציון אני? 4-5?
2004-06-21 19:14
ponti
טוסט צרפתי
מצרכים
1/3 כוס חלב 2 ביצים מעט שמן לחם מהסוג הזה שנשאר מהחלה של שבת (אם רוצים אפשר גם לחם פרוס, לא מומלץ לבזבז על זה לחם טוב!)
שוברים ביצה אחת בכוס מזכוכית, בודקים שאין דם ומוסיפים לקערה, שוברים עוד ביצה ובודקים שגם בה אין דם ומוסיפים לקערה(במקרה שיש דם תזרקו ת'ביצה ותחליפו בביצה אחרת!) עכשייו מוסיפים את החלב ומערבבים. שמים שמן על המחבת ושמים על אש גבוה, מדי פעם שמים טיפש מהתערובת כדי לבדוק אם השמן רותח מספיק, כשזה מתחיל לבעבע זה רותח. טובלים פרוסה של לחם בתערובת ושמים על המחבת, מחכים שישחים קצת והופכים, עושים ככה עד שנגמרת התערובת כאשר כל פעם שמורידים מהאש אחת מהפרוסות שמים אותה על נייר סופג או שיהיה לכם פוול שמן מגעיל...
עכשייו תוסיפו משו מתוק ותאכלו (מומלץ סוכר או סירופ או שואה)
פונטי, שעף מומחה
2004-06-21 19:23
silicon_wolf
אני שף עליון-לא מגלה מתכונים לעולם....אבל חברינו יודעים איך אני מבשל
2004-06-21 19:57
The Keeper
ספאם- מצרכים: מקלדת